Skive søndag.

1 løb nr.2 Son Of Sizzling har haft en lille træningsperiode. Sprint er et minus og han kan måske få svært ved at nå ind i løbet. Han må bruge løbet til at komme igang på igen og vi tager det vi kan få.

1 løb nr.7 Quality Fighter kommer også efter en træningsperiode. Alt er som det plejer med spor ude på vingen. Får et fornuftigt løb her første gang, men stemmer det hele er han nok ikke helt væk.

3 løb nr.1 Epidot T T gik godt sidste. Fornuftig fra start og får et godt løb. Tror han kan være blandt de 3 igen.

7 løb nr.3 Escobar har været lidt forkølet derfor er det lidt siden han startede. Gik intet sidst og jeg forventer den bedre her. Har lidt svært ved at få ham op i de omdrejninger som jeg ved han kan og derfor er jeg lidt forbeholden med ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.